Саме м'ясо: у продажу з'явився новий глянсовий журнал Butcher
Технології

Саме м'ясо: у продажу з'явився новий глянсовий журнал Butcher

Приготування м'яса це ціле мистецтво. Правильно вибрати, правильно підготувати, не пересушити… Розуміти, які сорти для яких страв підходять, і чим відрізняються різні висівки. Здається надто складним? Тоді вам потрібно купити новий журнал Butcher, який розповість про м'ясо все.

Butcher — це не тільки практичний посібник для приготування смачних м'ясних страв від відомих шефів і просто гурманів. У журналі можна знайти забавні історичні факти про м'ясо, дізнатися про різні культури та традиції його вживання. Якщо немає бажання готувати самостійно, зверніть увагу на найвідоміші ресторани світу.

Перший номер уже надійшов у продаж. Купити його можна у супермаркетах «Ашан», «Метро», «Окей», «Гіперглобус», «Абетка смаку», «Стрічка». Ще зручніше замовити на маркетплейсах – наприклад, Ozon та Wildberries. Або оформити передплату, щоб точно не пропустити нові номери.


Реклама. АТ «БКМ», ІПН 7705056238, erid: F7NfYUJCUneLt2M3Jaee
Продавець: ТОВ «Іммедіат Дистриб'юшен», 127018 м. Москва, вул. Полкова, буд. 3, будівля 4, приміщення I, кімната 28, ОГРН 5117746009684

Схожі повідомлення

Залишити коментар

* Використовуючи цю форму, ви погоджуєтеся на зберігання та обробку ваших даних на цьому веб-сайті.