Як вибрати правильну електричну шліфувальну машину для будинку
Техніка

Як вибрати правильну електричну шліфувальну машину для будинку

Щоб виготовити фарш і м'ясо, подрібніть та штукайте овочі, наповнюйте домашню ковбасу та ковбаси, стисніть сік і навіть утворюйте печиво з тіста — це неповний перелік того, що може може бути сучасна електрична м’ясна шліфувальна машина. Це хороший помічник на кухні, і ми завжди готові розповісти, як вибрати електричну м’ясну шліфувальну машину для будинку.

Яка електромічна шліфувальна машина може

Перш ніж вибрати модель, вам потрібно чітко вирішити, для чого вона буде використана. Тож ви не можете переплатити за непотрібні функції.

Кількість завдань, які може виконувати домашній електричний комбінат, залежить від набору ударів: зрештою, вони, в тандемі з вбудованим ножем, подрібнюються та утворюються.

Це те, що може бути сучасна електрична м’ясна шліфувальна машина:

Підготуйте фарш. Для цього існує перфорована диска-різьблення диска-A стандартна насадка, яку має кожна м’ясна шліфувальна машина. Однак вони відрізняються діаметром отворів. Комплект найчастіше включає 2-3 таких дисків для більш груби або більш ніжної консистенції м'яса з фаршем.

Підготуйте домашні ковбаси. Для цього використовуються спеціальні форсунки з вузькою шиєю, до якої приєднується ковбасна оболонка. Потрібно лише утримувати його і рівномірно розподіляти наповнення всередині. Для ковбас може бути кілька форсунок — вони відрізняються діаметром шиї і, відповідно, товщиною ковбаси, отриманою в результаті.

Торкніться овочів. Для цього м’ясна шліфувальна машина повинна мати можливість замінити вбудований спіральний елемент (вона називається Шнеком) на спеціальному вузькому сталевому барабані з лезом і прорізами. Залежно від ширини прорізів, шматочок може бути густішим або тоншим.

Натріть овочі, сир та інші продукти. Для цього набір повинен включати маріонетку. Це сталевий циліндр з багатьма невеликими отворами — як правило, два з них включені в хороший набір м'ясних шліфувальних верств: велику і маленьку терну.

Виріжте кучеряве печиво. Для цього комплект включає диск або прямокутну форму з кучерявими отворами — як правило, на одній насадці є декілька. На виході отримують печиво потрібної форми — достатньо надіти на форму для випічки та в духовку. До речі, такі насадки можна використовувати навіть зі старими механічними м'ясними шліфувальними машинами. Вони стане в нагоді у формуванні трутівки, чурроса та подібних продуктів.

Робити кеббе. У більшості сучасних м'ясних шліфувальних машин є насадка за замовчуванням для Кеббе, але багато домогосподарок просто не мають уявлення, чому це потрібно. Отже, Кеббе — такі дивовижні ковбаси, порожнисті всередині. Їх можна наповнити різними продуктами: овочами, грибами, яйцями.

Стисніть сік. Деякі моделі можуть працювати як соковижималка: для цього вони оснащені двома типами форсунок. Со -спрямовані гвинти можуть подрібнити будь -які фрукти та овочі в сік. Форсунки цитрусової преси призначені для вичавлення соку з цитрусових фруктів: вони є конусами, на яких надягуються половинки апельсинів, грейпфрутів та інших цитрусів.

Насправді насадки в комплекті — головне. Наша порада:

  • Насадки, залежно від типу, можуть бути виготовлені з нержавіючої сталі або пластику. Набагато краще, якщо вони цілі — лише сталь або лише пластик. Тому менше ризику пошкодження форсунок під час роботи. Металеві форсунки, звичайно, більш надійні та довговічні.
  • Існує два типи кріплень: класична «передача», яка «гуртує» їх до м'ясної шліфувальної машини, і варіант, коли форсунки просто вставляються всередину і притиснуті пластиковою кришкою. Кріплення є більш надійним, хоча це вимагає трохи суєти, щоб відкрутити прокрутки.

Наприклад, домашня м’ясна шліфувальна машина Axion M 41.02 Він має чудовий набір форсунок. У ньому є все, що ми перерахували, крім диска печива. І це коштує дуже недорого порівняно з іноземними моделями.

Як вибрати електричну шліфувальну машину: Основні критерії

Окрім кількості насадок, існує багато інших, на яких залежить ефективність роботи та довговічність пристрою.

Влада

Як правило, виробники вказують на номінальну потужність — тобто кількість ват, які пристрій споживає в стандартному режимі. Чим вища потужність, тим легше м’ясна шліфувальна машина справляється з твердим м’ясом та хрящами. У промислових моделях цей індикатор може досягти 2000 і навіть 4000 Вт, але для будинку ви можете взяти пристрій потужністю 400-1000 Вт.

Наприклад, Polaris PMG 2582 Він має потужність 500 Вт — вона плавно регулюється за допомогою механічного вимикача. У комплекті з м'ясною шліфувальною машиною, три диски для фаршу м'яса, форсунки для ковбас та кеббе. Модель може зазнати до 2,7 кг м'яса на хвилину, а також підтримує зворотній рух ножів для їх очищення. Завдяки розрізаним ногам пристрій залишається стабільним навіть при роботі з максимальною потужністю.

Виконання

Продуктивність м'ясної шліфувальної машини вимірюється в масі продуктів, які вона може подрібнити за хвилину. Наприклад, Weissgauff WMG 673 BS З номінальною ємністю 500 Вт він здатний переробляти до 2,5 кг м'яса, овочів або фруктів за хвилину — це дуже хороший показник. Інша справа, чи можете ви подавати м'ясо з такою швидкістю і чи потрібно вам так багато фарш м'яса вдома? Тому, вибираючи, радимо звернути увагу на інші характеристики.

Час безперервної роботи

Під час переробки продукції двигун нагрівається, тому виробники вказують на максимальний час, протягом якого пристрій можна безпечно використовувати в безперервному режимі. Після цього часу він правильно вимкне м'ясну шліфувальну машину протягом 10-20 хвилин, щоб встиг охолонути. Наприклад, максимальний час безперервної роботи бюджетної м’ясної шліфування Скарлетт SC-MG45M25 досягає 15 хвилин. Навряд чи ви будете використовувати його довше — за винятком виробництва продуктів харчування.

Ми радимо звернути увагу на цей показник на тих, хто працює з великою кількістю продуктів. В інших випадках їх можна нехтувати, оскільки ви навряд чи будете використовувати м'ясну шліфувальну машину годинами.

Дизайн та матеріали

У виробництві м'ясної шліфування використовуються метал, пластик або їх комбінація. Пластикові корпуси дешеві, але потребують ретельної обробки. Метал дорожчий, але також більш стійкий — метал не «спалює» навіть за допомогою короткого замикання.

М'ясна шліфувальна машина прикріплена Лоток для постачання продукції, в яку завантажується необроблене м'ясо. Вони також можуть бути пластиковими та металевими. Пластик виглядає досить неточно: з часом він темніє і фарбує від соку продуктів. Металевий лоток не сприйнятливий до цього, а крім того, екологічно чистішим і не поглинає запахів.

Найкращий варіант у ціні/якості — це м'ясорубка з пластиковим корпусом, але з металевим підносом та передачами. Наприклад, модель Hyundai HY-MG2322. Це коштує близько 4000 рублів, але має чудове обладнання: металевий піддон, форсунки для ковбас і кеббе та три диски для фарш з різним діаметром отворів.

Випадок м'ясної шліфувальної машини також має таку важливу характеристику, як висота страв. Це відстань між вихідним отвором і основою його тіла. Ви можете використовувати, наскільки висока миска або сковорода для фаршу м'яса залежить від цього. Як правило, зручна висота посуду становить від 11 до 16 див.

Захист та догляд

Багато моделей оснащені такою зворотною системою. За допомогою м’ясної шліфування може очистити себе від застряглого м'яса і жив. Досить увімкнути систему зворотного прокрутки, тоді спіраль всередині буде пишеться кілька разів, штовхаючи застряглий предмет у отвір навантаження в лотку.

Ще одним важливим параметром, на який потрібно звернути увагу, є наявність захисту від перевантаження, тобто запобіжник, який захищає електричний двигун м'ясної шліфувальної машини від перегріву та відмови. Це може бути:

  • Рукав, який лопається під час перевантаження (ви повинні змінити);
  • Ланцюговий вимикач — дві металеві пластини, які відкриваються під час перевантаження та переривають живлення електроенергії (м’ясна шліфувальна машина може бути вимкнена, покрита та використана далі);
  • Тепловий елемент: Він автоматично відключає спіраль від двигуна, коли його температура перевищує допустиму межу.

Кількість м’ясних шліфувальників Нож самостійно. Поки пристрій працює, ніж самостійно тягне на гриль. Недолік такого ножа — його зазвичай виготовляють з менш стійкого металу, щоб бути легшим для загострення, і, отже,, наприклад, не захищено від корозії.

Деякі електричні м’ясні шліфувальні машини можна промивати в посудомийній машині. Звичайно, лише знімні деталі, і лише якщо вони виготовлені з пластику або «нержавіючої сталі».

Нарешті, у багатьох пристроях є гумові ноги для захисту від вібрації та більшої стабільності. Найкраще, що м'ясна шліфувальна машина має всі вищезазначені системи захисту. Наприклад, як модель Kitfort KT-2108.

Зрештою, я хотів би сказати: М'ясна шліфувальна машина — це річ, яку домашні виробники роблять ідеально. Не потрібно переплачувати за іноземні бренди. Якщо ви хочете вибрати електричну шліфувальну машину, тоді не позбавляйте уваги домашніх «розумних чоловіків» та «чудових» — вони також добре справляються зі своїми завданнями, а також модним бошером та молінексом.

Ось ще кілька цікавих матеріалів про кухонну техніку:

Схожі повідомлення

Залишити коментар

* Використовуючи цю форму, ви погоджуєтеся на зберігання та обробку ваших даних на цьому веб-сайті.